جدیدترین همایش های کشور
بازدید امروز : 31
بازدید کل : 25493
کاربران آنلاین : 1
دومین همایش ملی "حسابداری ،اقتصاد و نوآوری در مدیریت "

برگزاری همایش‌های علمی، فرصت مغتنمی برای گردهم آوردن اندیشمندان، خبرگان و صاحب‌نظران است تا با ارائه و معرفی آخرین تحقیقات خود و نیز بکارگیری یافته‌ها و نتایج آن، موجب برنامه‌ریزی‌های آینده برای رشد و توسعه علمی و فرهنگی کشور گردند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با توجه به رسالت خود به عنوان قویترین و بزرگترین مرکز علمی-پژوهشی استان هرمزگان، همواره تلاش می‌کند فضای تعامل و همفکری را با اساتید، پژوهشگران، محققان و نخبگان در حوزه‌های مختلف سیاستگذاری‌ از جمله حوزه حسابداری فراهم آورد.

جهت دستیابی به اهداف مذکور، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با همکاری و حمایت دانشگاه‌ها، سازمان‌ها و نهادهای علمی و تحقیقاتی کشور، دومین همایش ملی "حسابداری، اقتصاد و نوآوری در مدیریت" را در تاریخ ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۳۹۶ برگزار می‌نماید.

در این راستا، کمیته برگزاری و سیاستگذاری همایش، از تمامی اساتید، پژوهشگران، متخصصان و دانشجویان گرامی دعوت به عمل می‌آورد تا ضمن ارائه جدیدترین مقالات و دستاوردهای پژوهشی خود، در این رویداد بزرگ علمی مشارکت فعال داشته باشند.

امیدواریم با پتانسیل مناسبی که در حوزه تخصصی حسابداری و مدیریت ایران وجود دارد، شاهد تعامل بیشتر میان آن‌ها و سایر حوزه‌های اقتصادی و نهادهای مالی باشیم تا گره‌‌ای از مسائل پیچیده و دشوار امروز اقتصاد کشور باز شده و دستاوردهای آن در قالب شفاف‌سازی اقتصاد و سالم‌سازی آن و جلوگیری از اقدامات، فعالیت‌ها و زمینه‌های فساد زا در حوزه‌های پولی و ارزی، به تحقق بهتر اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در کشور منجر شود.

بازگشت1396/08/10