جدیدترین همایش های کشور
بازدید امروز : 15
بازدید کل : 23855
کاربران آنلاین : 1
چهارمین همایش ملی «شیلات و آبزیان ایران»

با استعانت از خداوند متعال، چهارمین همایش ملی «شیلات و آبزیان ایران» دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس، با حمایت مؤثر ارگان‌ها، سازمان‌ها و مجامع علمی و دانشگاهی در استان هرمزگان، شهرستان بندرعباس که یکی از قطب‌های اصلی شیلاتی کشور می‌باشد، برگزار خواهد شد. با توجه به اهمیت آبزیان در سبد غذایی جامعه و نقش آن در سلامت مردم، لذا به نظر می‌رسد که روزبه‌روز تولید و پرورش آبزیان نقش بسزایی پیدا نموده و لازم است آخرین دستاوردهای این صنعت به نمایش گذاشته شود و صاحب‌نظران بتوانند ضمن گردهمایی به تبادل‌نظر بپردازند که این امر سبب خودباوری علمی و تولید و طراحی در زمینه علوم شیلاتی خواهد شد. بدین‌وسیله از دانشگاهیان، اساتید و صاحب‌نظران و دانشجویان عزیز دعوت می‌شود تا ضمن شرکت در این همایش، ما را در برگزاری هرچه بهتر آن یاری رسانند.

بازگشت1395/08/01